НОРМИ

харчування у дошкільних навчальних закладах (крім санаторних)
для дітей старше одного року

(Відповідно до додатка 2 до Постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження норм харчування у навчальнихта оздоровчих закладах» від 22 листопада 2004 р. № 1591)

(денна норма на одну дитину, г)

Примітки. 1. Продукти щоденного споживання (молоко, хліб, масло вершкове) використовуються в межах денної норми ± 5%, а такі продукти, як сир, риба, дріжджі, — кілька разів на тиждень. Наприклад, денна норма риби — 50 г на дитину, використовується в меню 3 рази на тиждень при роботі дошкільного навчального закладу 5 днів на тиждень. Розрахунок проводиться таким чином: (50 х 5) : 3 = 250 : 3 = 83 г.

2. У літній оздоровчий період (90 днів) витрати на харчування збільшуються на 10% для придбання свіжих овочів і фруктів.

/Files/images/0_7870d_7a9946f5_XL.png

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.