Святкові новорічні ранки!

2018-12-26

Новий рік - найбільш загадкове свято, оповите казкою і чудесами. Дорослі і діти чекають на приємні сюрпризи, несподіванки. Новорічний ранок завжди є важливою подією в житті маленької дитини та її батьків. Не стало виключенням святкування новорічних свят у нашому дошкільному закладі, які відбулись 20 – 22 грудня.

З яким нетерпінням малята чекали прикрашену ялинку, маскарадних костюмів, новорічних подарунків від Діда Мороза і Снігурочки! Вони із задоволенням виконували ролі казкових героїв, співали і танцювали, не приховуючи святкових переживань і радісних почуттів!

Новий рік у нашому закладі – це спільне музично - театралізоване дійство дітей і дорослих, де працівники закладу та батьки з неменшим запалом входили в образ Снігуроньки, чарівниці Зими, підступної Баби Яги, щирого Діда Мороза.

З перших хвилин свята діти поринули в чарівну загадкову новорічну подорож, яка була переповнена чудесами, піснями, танцями, загадками, сміхом, жартами.
Радісно вихованці зустріли діти Діда Мороза та Снігуроньку. Всі малята розповідали вірші, водили хоровод біля ялинки, грали в ігри.
Діти та гості зазирнули у казку та отримали незабутні враження від новорічних свят.

/Files/photogallery/м14.JPG

/Files/photogallery/м7.JPG

/Files/photogallery/м3.JPG

/Files/photogallery/м6.JPG

/Files/photogallery/м13.JPG

/Files/photogallery/м.JPG

/Files/photogallery/м12.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.