• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у тренінгу для вихователів закладів дошкільної освіти Харківського району за програмно-методичним комплексом "Впевнений старт"

Участь у тренінгу для вихователів закладів дошкільної освіти Харківського району за програмно-методичним комплексом "Впевнений старт"

2018-03-29

28 березня 2018 року завідувач Бичкова Н.М., вихователь- методист Аврята О.Л., вихователі середніх груп Бутко К.В., Костіна Я.В., Веденьова В.В., Резніченко Г.М. взяли участь у навчальному тренінгу для вихователів закладів дошкільної освіти Харківського району за програмно-методичним комплексом "Впевнений старт"

Керівник тренінгу Бєлікова В.І., вихователь-методист Покотилівського ДНЗ, ознайомила учасників з метою, завданнями і процедурами роботи на тренінгу.

Керівник тренінгу в презентації проекту «Впевнений старт» висвітила основні аспекти реформування початкової школи та пріоритети програми «Впевнений старт», ознайомила з навчально-методичним забезпеченням до неї: посібниками для вихователів, дітей та батьків, з засобами інформаційної підтримки від авторів програми.

В ході тренінгу проводилися різноманітні руханки, які налаштовували на взаємодію між учасниками, сприяли руховій активізації.

/Files/photogallery/IMG_6532.JPG

/Files/photogallery/IMG_6534.JPG

/Files/photogallery/IMG_6536.JPG

/Files/photogallery/IMG_6574.JPG

/Files/photogallery/IMG_6682.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.